Pays-Bas - Belgique - Luxembourg - Allemagne

Jazz band

 huren in 

Dilbeek

?

Bij ons huurt u een professionele 

Avec nous, vous embauchez un professionnel 

Groupe de jazz

 dans 

Dilbeek

.

De Jazz Centrale levert met meer dan 300 boekingen per jaar de meeste jazzbands op bruiloft, receptie, verjaardag en zakelijk event.

Kies uw jazzband

Bienvenue sur "my" Jazz Centrale!

"Mijn naam is Kars Veling, oprichter en bandleider van het Jazz Centrale-project. Ik ga u helpen aan een zeer professionele jazzband voor uw bruiloft, feest of zakelijke event.

Het concept is echt uniek—u bepaalt zelf de grootte van de jazzband en u kiest zelf welke instrumenten u in de jazzband wilt hebben.

Alle musici in mijn team zijn fulltime musicus en gespecialiseerd in achtergrondmuziek. Ik heb ze zorgvuldig geselecteerd, zodat u kunt rekenen op de absolute top uit de jazzscène!"

Kies uw jazzband

Pour qui?

Au Jazz Centrale, vous pouvez facilement réserver un combo jazz avec musique de fond pour votre fête, réception ou événement! Vous verrez que louer un groupe de jazz ne doit pas forcément être passionnant, compliqué ou extrêmement coûteux! Vous réservez avec nous un duo de jazz, un trio de jazz ou une autre occupation.

Kies uw jazzband

Feestlocaties in Dilbeek


In de afgelopen jaren hebben wij al op heel wat feestlocaties in Dilbeek en omgeving een jazzband verzorgd. Laat u hier insprireren, en wie weet hebben wij al op de locatie van uw keuze in Dilbeek gespeeld. In dat geval kunnen wij u met nog meer ervaring adviseren over de juiste invulling van jazzband of DJ.

Kies uw jazzband