Pays-Bas - Belgique - Luxembourg - Allemagne

Jetez un coup d'œil à notre unique arrangements pendant COVID- 19

U boekt zonder risico want u mag gratis verplaatsen bij corona restricties!

Jazz band inhuren
tijdens de lockdown?

Verras iemand met een optreden van een jazz bandje voor de deur op de oprit, stoep of in de voortuin.

Het is treurig om niet samen de verjaardag of het huwelijksfeest van uw ouders of grootouders te kunnen vieren. Wat is er dan mooier dan hen te verrassen met een optreden van een live jazzbandje?

Gewoon bij hen thuis op de stoep, op de oprit of in de voortuin.
Natuurlijk met de voorgeschreven social distance.

Wij kunnen dit voor u verzorgen! In heel Nederland en België.
En nu bovendien zeer voordelig geprijsd.
Zo helpen we elkaar deze moeilijke periode door.

Live jazz — ook tijdens de lockdown het mooiste cadeau!

"Wat een sfeer, deze mannen maken niet alleen hun muzikale belofte waar, maar voelen ook precies de juiste sfeer aan die nodig is om het feest compleet te maken. Het verrassingsoptreden (Piano en Bas) voor de 90e verjaardag van mijn jazzverslaafde vader was voor hem en mij onvergetelijk! Ik beveel het team van Kars iedereen van harte aan en ga hen bij een volgend gelegenheid zeker opnieuw uitnodigen!"

- Edwin van Kempen

Tarifs  

Ons allround jazz duo op een lockdown suprise party. Uiteraard met de voorgeschreven social distancing.

Welke jazzbandjes kunt u inhuren?

De meeste klanten kiezen voor een duo of een solo-artiest. Een grotere bezetting is ook mogelijk!

Solo musici en jazz duo's

U kunt kiezen uit een solo muzikant, zoals een pianist, gitarist, trompettist of saxofonist. Een pianist neemt een eigen elektronische piano mee op accu. Of u kiest een van onze swingende jazz duo's. Hieronder vindt u veel geboekte opties.
Grotere combinaties zijn ook mogelijk voor zover de richtlijnen vanuit de overheden dit toelaten.

Mobiele jazzbandjes voor het grootste verrassingseffect

Kiest u voor één van onze mobiele jazzbandjes, dan kunnen we plotseling te voorschijn komen. Een geweldig leuk verrassingseffect!

Als u kiest voor een bandje dat niet verplaatsbaar is, dan hebben we even wat tijd nodig om de instrumenten en apparatuur klaar te zetten. Maar ook dat is voor veel mensen interessant en het bouwt de spanning op.

Wenst u een grotere jazzband?

Dat kan ook! We kunnen ook in een grotere bezetting optreden. Het is dan wel noodzakelijk dat we onderling voldoende afstand kunnen houden (een grote tuin of binnenplaats is dan prima), en u dient ervoor te zorgen dat er geen toeloop is van buitenstaanders, zodat er geen samenscholing plaatsvindt.

"Voor de verjaardag van mijn moeder een leuk alternatief gevonden, omdat ons eerder gemaakte plan vanwege corona niet door kon gaan. De Jazz Centrale zorgt voor een fijne sfeer, gezellige muziek en een mooie aanvulling op het feest! Eigen wensen zijn bespreekbaar en dat maakt het persoonlijk en passend. Ook de regelzaken vooraf liepen vlot en makkelijk. Ik kan de Jazz Centrale zeker aanbevelen!"

- Evelien, Hoevelaken

Choisissez votre groupe de jazz ou DJ vinyle  

Vaak geboekte jazzbandejes

Onze meest populaire duo's

Alle instrumenten en apparatuur kunnen op onze mobiele accu worden aangesloten, waardoor we onafhankelijk van stroomvoorziening zijn. Wel zo veilig! Een bezetting met piano geeft een waardevolle extra dynamiek ten opzichte van bezettingen zonder piano.

Onze mobiele samenstellingen

Creëer een extra grote verrassing door onze muzikanten plotseling te laten opduiken. Met onze mobiele instrumenten is het mogelijk om direct te gaan spelen, zonder eerst apparatuur aan te moeten sluiten!

Onze solo artiesten

Een korte 'serenade' van één van onze solo artiesten is ook mogelijk.

Het piano + saxofoon jazz duo met de klassieker Take Five

Hoe gaat het in de praktijk?

We worden vaak ingehuurd voor een optreden 30 tot 60 minuten. We kunnen uw geliefde dan verrassen met een selectie van onze allerbeste jazz classics! Uiteraard is het repertoire aan te passen aan uw specifieke wensen.

Na ons arriveren gaan we de instrumenten en apparatuur klaarzetten, waarna we kunnen beginnen met het optreden.

Bij onze mobiele bezettingen (zie boven) is het mogelijk om direct te gaan spelen, indien u ons als échte verrassing wilt inzetten!

Natuurlijk doen we er alles aan om de noodzakelijke social distance te bewaren.

  • We zijn volledig zelfvoorzienend, ook voor wat betreft stroomvoorziening.
  • We hoeven dus niet uw huis te betreden, ook niet voor een stopcontact.
  • We kunnen zonder problemen buiten op de stoep, tuin of op het terras optreden. Natuurlijk moet het wel droog zijn.
  • Onze muziek is krachtig genoeg om goed hoorbaar te zijn, ook buitenshuis.
  • We bewaren altijd ruim voldoende afstand. Naar elkaar en naar u als opdrachtgever. En natuurlijk naar degenen voor wie we optreden.
Tarifs  

Bienvenue sur "my" Jazz Centrale!

"Je m'appelle Kars Veling, fondateur et chef du groupe Jazz Central, et je vais vous aider à créer un groupe de jazz très professionnel pour votre mariage, votre fête ou votre évènement professionnel.

Le concept est vraiment unique -Vous déterminez vous-même la taille du groupe de jazz et vous choisissez les instruments que vous voulez dans le groupe de jazz.

Tous les musiciens de mon équipe sont des musiciens à temps plein et sont spécialisés dans la musique d'ambiance. Je les ai soigneusement sélectionnés pour que vous puissiez compter sur le sommet absolu de la scène jazz! "

Qui sommes-nous?

La Jazz Centrale a été fondée par Kars Veling, notre pianiste et chef d'entreprise, qui a constitué au cours des années une fantastique équipe composée des meilleurs professionnels du jazz.

Parce que nos musiciens vivent dans tout le pays, nous pouvons être utiles partout aux Pays-Bas, en Belgique, au Luxembourg et en Allemagne de l'Ouest! Nous avons tous plusieurs années d’expérience dans l’organisation de spectacles, et vous le constaterez immédiatement!

Nous offrons:

  • les meilleurs professionnels du monde du jazz néerlandais
  • approche professionnelle
  • réponses très rapides à votre demande
  • approche personnelle, car un seul point de contact!
Tarifs