sluiten

Pays-Bas - Belgique - Luxembourg - Allemagne

Geniet van de oorsprong van jazz: de Dixieland streetparade bandjes uit New Orleans

Luxe Dixieland band "Grande"

Dixieland — de stijl waar alle jazz uiteindelijk mee begonnen is. Deze superswingende 5-mans formatie met o.a. trompet en trombone, laat u de straatparades van New Orleans beleven op uw event, bruiloft of feest! Oubollig? Niet bij de Jazz Centrale!

Prijsopgave

Check beschikbaarheid

Check beschikbaarheid

Voir et entendre


Echt heel belangrijk! Beluister onze demo's met hoofdtelefoon of goede luidsprekers!

Kleine luidsprekers zoals van een smartphone, tablet of laptop kunnen onmogelijk de diepe rijke klank van de prachtige contrabas, sousafoon of tuba weergeven. Daarom is het zo belangrijk om met hoofdtelefoon of goede luidsprekers te luisteren! 

Let op: kans op meeswingen!

Fragments de musique

Remarque: appuyez sur premier sur pour commencer la musique.

Clip vidéo

Vue d'ensemble du répertoire

Information

Swingender wordt het niet

Ervaar de oorsprong van jazz met deze vrolijke dixieland band. Een weergaloos swingende 5-mans formatie die de meest swingende klassiekers ten gehore brengt zoals Oh When the Saints en tegelijk moeiteloos omschakelt naar melancholische ballads als Mood Indigo van Duke Ellington. Combineer de power van trompet en trombone met de majesteuze klank van sousafoon (tuba) en overgiet dat met de ritmische begeleiding van gitaar en slagwerk, en u heeft de meest swingende dixieland band die er te boeken is.

Oubollig? Welnee

Natuurlijk — er zijn talloze dixieland bandjes te vinden op internet. Allemaal met clowneske outfits, stroohoudjes en uniforme gilletjes. Maar u zoekt natuurlijk de stijlvolle variant — en die vindt u bij de Jazz Centrale. Bij ons geen oubollige, theatrale dixieland act, maar classy geklede, good looking, zeer ervaren professionals die tot de top van de jazzscène behoren. Zo krijgt dixieland plotseling een totaal andere vibe en tovert het uw feest of event om tot een vrolijke maar tegelijk stijlvolle ervaring.

Looporkest

Een dixieland bandje zou geen dixieland bandje zijn, indien het orkestje niet mobiel is. Uiteraard is deze swingende bezetting dan ook volledig mobiel en kan zo op diverse plekken van uw event of feest optreden. Zelfs tijdens het spelen kan er rondgelopen worden.

Goed hoorbaar

Uiteraard treden dixieland bandjes vaak op op locaties waar wat extra volume welkom is — zonder ordinair oorverdovend te worden. Bij de Jazz Centrale is dit allemaal op orde. Dankzij de grote ervaring van de musici kunnen wij in elke situatie het juiste volume verzorgen.

Pourquoi le Jazz Centrale?

  • Plus de 300 concerts par an
  • Une équipe de professionnels enthousiastes
  • Kars a soigneusement sélectionné tous les musiciens
  • Toujours le volume sur la musique de fond
  • Nous jouons aux Pays-Bas et en Belgique
  • Vêtements bien habillés
  • Éclairage atmosphérique
  • Nous fournissons du matériel et des instruments
  • 100% de certitude que nous venons réellement

Prijsopgave

Choix les plus choisis

Les combinaisons ci-dessous sont souvent choisies à la place de cette profession.

... ou voir toutes nos alternatives ici

Laissez Kars vous conseiller!

"Als professioneel jazzmuzikant en oprichter van de Jazz Centrale ben ik als geen ander in staat om u te adviseren, gebaseerd op échte praktijkervaring. Met meer dan 10 jaar ervaring en vele honderden optredens op recepties, bruiloften en zakelijke evenementen, heb ik alles al een keer meegemaakt, dus ik adviseer u graag vanuit mijn brede ervaring.

Appelle moi directement +31 6 24 75 29 71. Ou envoie moi ici un whatsapp"

ENGFRDENL