sluiten

Pays-Bas - Belgique - Luxembourg - Allemagne

Het bossa nova duo — vocale latin muziek die uitstekend geschikt is voor een kleinere setting!

Het swingende latin duo met zang en gitaar

Een compact duo bestaande uit zang en gitaar. Lyrische vocalen en heerlijke Zuid-Amerikaanse bossa nova en samba op een bescheiden volume!

Samenstelling

Tarifs  
Check beschikbaarheid
Check beschikbaarheid

Voir et entendre


Echt heel belangrijk! Beluister onze demo's met hoofdtelefoon of goede luidsprekers!

Kleine luidsprekers zoals van een smartphone, tablet of laptop kunnen onmogelijk de diepe rijke klank van de prachtige contrabas, sousafoon of tuba weergeven. Daarom is het zo belangrijk om met hoofdtelefoon of goede luidsprekers te luisteren! 

Let op: kans op meeswingen!

Fragments de musique

Remarque: appuyez sur premier sur pour commencer la musique.

Clip vidéo

Vue d'ensemble du répertoire

Information

Swingende Zuid-Amerikaanse grooves in kleine bezetting

Een van de zangeressen van de Jazz Centrale is Agnes. Agnes is gespecialiseerd in Bossa Nova. Dat is die heerlijke zwoele ritmische jazzmuziek uit Brazilië die in de jaren '50 en '60 een enorme vlucht heeft genomen. Onder meer dankzij de schitterende songs van Antonio Carlos Jobim ("The Girl from Ipanema"), Astrud Gilberto, Joao Gilberto, en vele anderen. In deze bezetting met gitaar is het mogelijk om deze heerlijke Zuid-Amerikaanse sfeer met een kleine band neer te zetten op uw feest, evenement of zakelijke borrel.

En portugais d'origine

Grâce à Jazz, nous pouvons offrir une qualité unique grâce à Agnes: elle chante la Bossa Nova en portugais original. Cela donne une énorme dimension supplémentaire à cette musique brésilienne. Là où la plupart des chanteurs des Pays-Bas doivent se limiter à une traduction anglaise, Agnes peut jouer un beau répertoire de Bossa Nova dans la belle langue originale.

Bescheiden volume

Dit jazz duo met contrabas en piano is erg compact en brengt een gezellige, intieme sfeer met zich mee. De klankleur van onze muziek in deze bezetting is erg mild en op bijzonder aangenaam volume.

Comme le volume est si limité, vous pouvez utiliser un duo de jazz pour des dîners de petite taille avec votre entreprise, lors de dîners de mariage intimes ou de réunions de travail où le volume souple est très important.

Dimensions compactes

Als er maar weinig ruimte beschikbaar is voor de band, dan kan een jazz duo vrijwel toch altijd spelen. Met dit duo kunnen we al op een oppervlakte van 2 bij 2 m2 optreden. En omdat het volume zo beperkt is, is het niet nodig dat er wat meters tussen de band en het publiek zijn. Uw gasten zullen elkaar -- zélfs dichtbij de band -- nog goed kunnen verstaan.

Pourquoi le Jazz Centrale?

  • Plus de 300 concerts par an
  • Une équipe de professionnels enthousiastes
  • Kars a soigneusement sélectionné tous les musiciens
  • Toujours le volume sur la musique de fond
  • Nous jouons aux Pays-Bas et en Belgique
  • Vêtements bien habillés
  • Éclairage atmosphérique
  • Nous fournissons du matériel et des instruments
  • 100% de certitude que nous venons réellement
Tarifs  

Choix les plus choisis

Les combinaisons ci-dessous sont souvent choisies à la place de cette profession.

... ou voir toutes nos alternatives ici

Laissez Kars vous conseiller!

"Als professioneel jazzmuzikant en oprichter van de Jazz Centrale ben ik als geen ander in staat om u te adviseren, gebaseerd op échte praktijkervaring. Met meer dan 10 jaar ervaring en vele honderden optredens op recepties, bruiloften en zakelijke evenementen, heb ik alles al een keer meegemaakt, dus ik adviseer u graag vanuit mijn brede ervaring.

Appelle moi directement +31 6 24 75 29 71. Ou envoie moi ici un whatsapp"

ENFRDENL